pondělí 19. května 2014

DIY make up fix spray







Tohle je "recept" na můj fixační spray na make up:). Fixační sprej používám dost často a rychle mi dochází takže tohle je jeho poněkud levnější ale stejně účiná varianta. Pokud budete k výrobě používat růžovou vodu která je na obrázku tak vám fix vydrží bez zkažení jako kterýkoli z obchodu. Pro někoho kdo by chtěl ještě levnější variantu je možné použít růžovou vodu určenou do jídla která stojí kolem 40kč, ale potom doporučuji uskladnit v ledničce a spotřebovat maximálně do měsíce. Pro ty z vás kteří mají mastnou plet je lepší místo růžové vody použít třeba citronovou nebo pomerančovou.


Budete potřebovat: Glycerin (k dostání v lékárně)
                              Růžovou vodu (v drogerii)
                              lahvičku s rozprašovačem
                              a pár kapek pletové vody

Postup přípravy je velmi jednoduchý. Smícháte 3 díly růžové vody na 1 díl glycerinu a přidáte pár kapek jakékoli pletové vody. Tento fixační spray lze také použít jako mixing medium na stíny a pigmenty.

čtvrtek 15. května 2014

Candy Crush



Photography and visage: Nina M.
Model: Gabriela T.
Studio and asistance: Incoming Talents

úterý 13. května 2014

May random


 Tohle jsou momentálně moje oblíbené věci.:) 1. čaje z Marks and Spencer- snažím se omezit limonády a slazené věci a tyhle čaje mají jak nejlepší chut tak i krabičky. 2. "custom made" Pytle na cokoli od Betty Strauss. Hodí se jak na nošení místo tašky tak na uskladnění věcí doma, asi budu potřebovat vyrobit další sadu.:) 3. Sandály od Down To Earth. škoda že ted pořád prší! 4. Nejsvětlejší make up od Sephory (jeden z mála odstínu co mi sedí a  jde sehnat v čechách) a rozjasnovače. Ty dvě malé lahvičky jsou od Technic. Fungují stejně jako high beam a benetint od Benefit ale stojí méně než polovinu. 5.Limonády bez cukru z M&S. a čtení knih na tabletu. <3 A co máte momentálně oblíbené vy?:)

pondělí 5. května 2014