čtvrtek 27. června 2013

Je podvečer. Venku za oknem zapadá slunce a jeho paprsky se krájí v mezerách mezi paneláky. V kuchyni monotóně hučí pračka. Venku občas štěkne pes nebo projede auto. Je středa a konec června. Na stole přede mnou leží hromádka knížek a bloky a barvy. Potřebuju dokreslit kozu na poslední illustraci. Už strašně dlouho jsem nekreslila nic krom pár zakázek, a když nad tím přemýšlím jsou to už skoro čtyři roky. Od doby co jsem začala fotit a líčit jsem nic nekreslila, protože jsem plátna a čtvrtky vyměnila za lidské tváře a objektiv fotoaparátu. Takže teď si jdu otevřít víno, dodělat tu pitomou kozu a pak zas začnu dělat na něčem "more pesonal".




úterý 25. června 2013

Natáčení FASHION DESIGN STUDIO- VŠUP backstage

Konečně se mi jakž takž podařilo zprovoznit internet v novém bytě, takže po skoro měsíční pauze nahrávám fotky z natáčení promo videí sudentů oděvní tvorbyVŠUP. Mezitím už jsou videa hotová a můžete se na ně ( a na další prezentace) jít podívat na umprumku, já to ještě jaksi nestihla tak doufám že až se tam konečně budu mít čas dostat tak tam ještě nějaká prezentace bude!:) 



modelky čekají na natáčení...

modelky svačí....

galerie Trafačka ve které se natáčelo..

modelka stále čekající na začátek natáčení...

už se natáčí!:)


a zase se čeká...

čekáme v modelech od Filipa Hieke

vpravo pravá a vlevo falešná zrzka.


neděle 2. června 2013

LÁTKOVÁ VÝMĚNA V MEET FACTORY

Včera jsme se přemohli, a i přes neustávající déšt jsme vyrazili na látkovou výměnu do Meet Factory. Jak jsme později zjistili, nejednalo se tentokrát o klasický blešák, kteý se tam obvykle touhle dobou koná, ale čistě o výměnou burzu, takže kdo (jako já) nepřinesl nic na výměnu měl prostě smůlu. :) No tak aspon to vím pro příště. Omluvte kvalitu fotografií, seknul se mi objektiv a ještě jsem nebyla schopná zajít s tím do opravny.

Sebastiánek likviduje cupcake...(foto by Maruška)

Mohli jste se nechat vyfotit od holek z Polaroid Love...





s některou z roztomilých retro rekvizit,


nebo si pořídit něco ke čtení či prohlížení u Yany Thal,

oblečení a doplnky od nezávislých návrhářů..





vyměnit si oblečení ve fashion swapu 


a dát si něco dobrého, třeba u United Cupcakes.:)