čtvrtek 28. března 2013

Shooting girls

Ačkoli to vypadá že toho zrovna moc nedělám opak je pravdou, mám toho právě tolik že sem moc nestíhám psát- dneska mám konečně trochu volněji a tak sem dám menší update.:) Jo a za sedm dní končí soutěž o focení a kosmetiku, tak kdo by měl ještě zájem se přidat tak zde !

O víkendu jsme fotily s Helene promo fotky začínajicí zpěvačce Karolíně Salátové.


V úterý jsme měli velké focení editorialu ve spolupráci s fashionnews.cz a modelingovou agenturou incoming talents . Fotilo se v nádherném hotelu Savoy Golden Tulip na Pohořelci a koncept focení byl trochu neobvyklá Popelka. Fotila Helene, o styling se postarala Kamila a  jsem dělala vizáž a vlasy. Protože styling byl kombinací dobového kostýmu s moderními kousky i vlasy byly modernější verzí účesu z dob rokoka. Inspirovala mě také kolekce Chanel haute couture 2010 která je jedna z mých oblíbených. Brzy sem dám také backstage video a finální fotky. :)
¨






úterý 19. března 2013

Giveaway o focení a kosmetiku

Tak máme tu konečně slibovanou giveaway. :) A soutěží se o dvě ceny, první je focení s vizáží v hodnotě 1000kč (tři upravené fotky a fotí se v Praze) a druhá je sada lesku a rtěnek plus miniparfém od značky Next. Pravidla jsou jednoduchá- Do komentu napiště kterou cenu by jste chtěli a proč- nejzajímavější, nejvtipnější či nejvýmluvnější komentář vyhrává vybranou cenu. :) Soutěží se do 4.4.2013.

3 profesionální fotografie
Lesky a vůně Next 
Pravidla : být pravidelným čtenářem mého blogu (přes google v pravé liště se připojíte k tomuto webu) a nechat v komentářích váš email na který vás budu v případě výhry kontaktovat.(a také musíte být z čr nebo sr.)

A to je všecko- takže huráá do toho :)







sobota 16. března 2013

Giveaway

Tak, je víkend a protože nemám o čem psát ani žádné hotové fotky, rozhodla jsem se udělat giveaway. Pravidla jsou klasická, tedy: být pravidelným čtenářem mého blogu (přes google v pravé liště se připojíte k tomuto webu) a nechat v komentářích váš email na který vás budu v případě výhry kontaktovat.(a také musíte být z čr nebo sr.)

Táákže, o co by jste chtěli soutěžit? Kosmetika? Make up? Oblečení? Focení nebo mini kurz vizáže pro vás zdarma? Dejte vědět do komentářů co by se vám nejvíce líbilo, a začátkem příštího týdne sem dám ceny .:)


Hezký víkend!


středa 13. března 2013

WHAT'S YOUR FAVOURITE FLAVOUR?

Už dlouho jsem sem nic nedávala protože většina fotek co jsme poslední dobou fotily ještě není hotová. Tohle je série kterou jsme dělali s Helene narychlo tohle pondělí, a Helen se podařilo je upravit v celkem rekordním čase. Téma fotek bylo jídlo a tak každá modelka reprezentovala jinou příchut. Takže, jaká je vaše oblíbená příchut? :)

More coming soon....






Model: Julie / Scout Ya
Visage: Nina M
Dress: Kamila Vodochodska


                                                                                         Backstage



čtvrtek 7. března 2013

Pastel photoshoot

Tak konečně už jsou hotové fotky z pastelkového focení!:) (Před nějakým časem jsem sem dávala backstage fotky.) Foto Karolína Ketmanová vizáž, styling a model jaaa. Enjoy!







středa 6. března 2013

Rabbits and strawberies




Tenhle týden nemám žádné focení takže si užívám že jsem doma, vařím a dodělávám ilustrace na herní pomůcky pro děti s PAS. Jinak příští týden mám opět několik focení, zítra jdeme nakupovat rekvizity a pokud všecko klapne bude to vskutku velkolepé.:) Co děláte vy když máte volno ?:)


Už se to trochu rýsuje..



Skoro hotovo :)
Už hotové skládačky :)


neděle 3. března 2013

Red lips nude eyes make up

 

Tohle je jednoduchý a přitom výrazný make up look který se skvěle hodí k zimním kožíškům i kabátům. Na plet nejdříve použijte rozjasnovač- výborný mají od značky Benefit a poté použijte korektor kde je třeba. Maličko vystínujte tváře bronzerem a tvářenkou a nakonec naneste rudou rtěnku. Já jsem použila M.A.C. -matnou rtěnku odstín 31. Oči jsem nechala zcela přirozené. Tak co, zkusíte tenhle look také ?:)