čtvrtek 28. února 2013

Macabre fashion shoot

Konečně sem dávám nějaké finální fotky.:) Tohle je z focení s Helene Ngoc Anh Nguyen na její klauzurní práce. Styling a make up jsem dělala já, šaty jsou od Kamily Vodochodské a jako modelky jsou zpěvačka Apple Tran a modní blogerka Nga Luongova z http://www.honeyfashionbunny.com

Něco málo o Macabre- macabre je styl pro který je charakteristická pochmurná či přízračná atmosféra a hojně se objevujicí symbolika smrti- jedním ze světových fotografu který tento styl fotí je například Ruven Afanador.


 

 
 
 











A day in life

Přibližně takhle vypadá můj typický den poslední týden: 




můj dnešní make up
7:30 vstávám a jdu dělat mimi svačinu, kontrolovat maily atd.


10:00- Jsme na snídani s malým a s kamarádkou v pizzeria Mercato. (je to sice trochu z ruky ale snídaně tam mají vynikajicí.:)



11:30-Jedu domů předat mimi na hlídání, vzít  kufr na vizáž, a vrátit styling z předešlého focení.


14:00- Líčím a češu slečnu v atelieru do stylu Pin up- fotky a návod na tento look již brzy:)
Moc se tu netopí, takže zustávám ve dvou svetrech a šále a doufám že modelka v pin up oblečcích neumrzne.



16:30- Cestou domů se stavuji v Candy Store pro nějaké sladkosti na další focení, příští týden fotíme pin up ještě dvakrát- lízátka momentálně nemají takže tam ještě budu muset někdy v týdnu.




18:00- Doma dávám dohromady styling na příští focení, dezinfikuji štětce a tím veškerá dnešní práce končí .:)


 A jaký byl ten váš den? Máte toho více nebo méně? A jak zvládáte práci i rodinu dohromady? Nebo tohle ještě vůbec řešit nemusíte?:) Tak bye bye, musim ještě umýt nádobí :)










úterý 26. února 2013

Gold eye make up- (nositelná verze)



Zlaté stíny byly jedny z klíčových make up looků minulého podzimu. Tohle je jejich lehčí varianta vhodná i na denní nošení.Klasické černé linky oči opticky zvětší a horní třpitová linka rozjasní. Místo make upu jsem použila BB cream od Garnieru a trochu korektoru z M.A.C. paletky. Rty je k tomuhle looku lepší nechat přirozené, maximálně s trochou lesku nebo narůžovělé rtěnky. A co vy? Máte rádi výrazné oči nebo vám to přijde na denní nošení moc?




tekuté linky, třpyt Next, řasenka No7 Garnier BB a korektory



pondělí 25. února 2013

Fox in winter

Pár fotek z nedělní procházky s Terkou z teui-s.blogspot.cz. Více fotek na jejim blogu. :)




pátek 22. února 2013

Backstage- pastels photoshoot



Pár backstage fotek z včerejšího focení. Veškerý make up, styling a prostředí bylo laděné do jemných pastelových barev a fotografka fotila na starý analog Mamiya- takže na finální fotky si ještě nějaký čas počkáme, ale měly by stát za to. :)
Dobré ráno! (Vůně zeleného čaje a trocha chemie k tomu)
Ready to shoot! (skoro) Mimi je dneska s námi a dohlíží na produkci :)

První fáze make upu-šedé obočí je in :p










úterý 19. února 2013

Fishy life

This is the story of the man and a fish.... tohle je fotoprojekt co jsem fotila kolem minulých vánoc. Je to dost minimalistické a vlastně poprvé co jsem fotila indoor- většinou raději fotím venku ale poslední dobou mě začali bavit čistší a minimalističtější věci. Modelkou je krásná Helene Ngoc Anh Nquyen a šaty jsou od návrhářky Kamily Vodochodské která má mimochodem ůžasné věci takže je na dalších fotkách nejspíš ještě uvidíte :))